1η ατομική έκθεση. Φάρσαλα 19-9-19

Ήμασταν εκεί. Όλοι εμείς οι φίλοι της που την αγαπάμε και τη θαυμάζουμε για το αστείρευτο ταλέντο και τη δημιουργικότητα που τη διακρίνει.
Προσωπικά, σου εύχομαι αγαπητή μου φίλη Σώση να είσαι πάντα χαμογελαστή και δημιουργική συνεχίζοντας να βάζεις τις πιο όμορφες πινελιές σου στον πολιτιστικό καμβά της πόλης μας.

Με εκτίμηση, ο φίλος σου,
Γιώργος Ντίνος

Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα.  Σε μια μικρή κλειστή κοινωνία, με δυναμικό αλλά και δοτικό χαρακτήρα. Ξεσηκώνεις τους νέους και εκπλήσσεις τους παλιότερους!!! Είσαι παράδειγμα για όλους!!!

Βασίλης Τσιαλόπουλος

Όσα και να γράψω δεν θα αποτυπώσουν τις σκέψεις και τις εικόνες που έχω από ‘σενα στο μυαλό μου, γιατί ο,τι πιάνεις στα χέρια σου πραγματικά ανθίζει…..απο τις ζωγραφιές στο παιδικό σας δωμάτιο, τα κολάζ….αργότερα τις εκθέσεις στο γιαπί του Βερόγγου….τις τέλειες συνθέσεις με τα λουλούδια στο μαγαζί της μαμάς σου και πολλά πολλά άλλα δημιουργικά και όμορφα που έχεις κατακτήσει μέχρι σήμερα…ένα μεγάλο μπράβο από καρδιας Σώση μου!

Βίκυ Δρόσου

Μπράβο,
για τις ιδέες σου που αποτυπώνονται υπέροχα και ζωντανεύουν με την τέχνη σου…Αυτό για μένα είναι προσφορά στην ιστορία της πόλης και σε ευχαριστούμε για αυτό..

Καίτη Σιούνα-Θεοχαροπούλου